Sådan fungerer det

1. Indtast hvor du ønsker at afhente en trailer.
2. Vælg dato for afhentning og aflevering.
3. Vælg afhentningssted og den ønskede trailertype.
4. Afhent traileren hos vores udlejningspartner.

Historien om Freetrailer

Freetrailer startede for 13 år siden med et koncept, der blev båret frem af nutidens deleøkonomi. Konceptet skulle gøre gavn og gøre en forskel, samtidig med at man kunne tjene på det. Kernen i deleøkonomien.

Freetrailer er startet i Danmark i 2004 af Allan Sønderskov Darré og Aksel Blomgren Ambjørner. Baseret på den unikke forretningsidé, at varehuse, byggemarkeder og andre virksomheder kan tilbyde deres kunder den service at låne en Freetrailer gratis. En god kundeoplevelse, der skaber loyalitet, og styrker salget. Samtidig dekoreres Freetrailerne, så virksomheden eksponeres med logo og reklamebudskaber.

For at understrege den gode kundeoplevelse er der intet krav om køb. Derfor navnet Freetrailer. Alle kan låne en Freetrailer– uanset til hvilket formål. Der er så mulighed for at tilkøbe services efter eget valg, for eksempel forsikring og ekstra dages lån.

IKEA var den første virksomhed, der blev Freetrailer partner. Siden er konceptet blevet en så stor succes, at Freetrailer er førende på trailermarkedet i Danmark. Forretningen er udvidet med Sverige i 2006, Tyskland i 2013 og Norge i 2015.

Nu har glade kunder lånt en gratis Freetrailer mere end 1,1 million gange!

Hej!
Nyhedsbrev