Sådan fungerer det

1. Indtast hvor du ønsker at afhente en trailer.
2. Vælg dato for afhentning og aflevering.
3. Vælg afhentningssted og den ønskede trailertype.
4. Afhent traileren hos vores udlejningspartner.

Du kan nu hente din Freetrailer hos Go'on

Vi har nemlig indgået en aftale med 10 Go'on tankstationer, så du har endnu flere steder, hvor du kan låne en Freetrailer.

Du kan finde os i på 10 Go'on tanke rundt i Danmark. Slå to fluer med ét smæk - få tanket brændstof og afhent din trailer hos Go'on.

Tankstationskæden Go'on er kendt for at hylde de lokale ildsjæle og aktive foreninger, som skaber liv i lokalsamfundet. Nu ønsker Go'on at tilbyde de lokale endnu en mulighed - nemlig at låne en gratis Freetrailer.

Siden uge 17 har du kunne hente din Freetrailer hos Go'on i følgende byer: Brabrand, Svendborg, Slagelse, Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Hundested, Hobro, Virum, Kjellerup og Herning.

Når du henter din Freetrailer hos Go'on, kan du ligesom med alle andre Freetrailere vælge at booke den hjemmefra, så den er klar til, når du skal bruge den. Du skal downloade vores app til din smartphone, og så kan du nemt og hurtigt hente din Freetrailer, når du står hos en af de udvalgte Go'on tankstationer.

Husk det er ikke købsbetinget at låne en Freetrailer. Derfor - skal du have transporteret et møbel fra A til B eller fjernet haveaffaldet, så smut forbi Go'on og lån en Freetrailer. Vi glæder os til at se nogle Go'on-Freetrailere på vejene i hele landet. 

Hej!
Nyhedsbrev