Sådan fungerer det

1. Indtast hvor du ønsker at afhente en trailer.
2. Vælg dato for afhentning og aflevering.
3. Vælg afhentningssted og den ønskede trailertype.
4. Afhent traileren hos vores udlejningspartner.

Når vi deler, får vi mere

Deleøkonomi er blevet en naturlig del af vores hverdag.

I dag er vi glade for at spare penge ved at dele, låne og leje - i stedet for at eje. Sådan har det ikke altid været. Da Freetrailer startede i 2004, havde over 600.000 danske husstande hver sin trailer. For dengang i 00’ere var der fuld tryk på friværdifesten - og hvis man manglede noget, købte man det bare!

Sandheden om de fleste trailere var, at de holdt stille. Under 10% af dem kørte mere end 3 gange om året - så når vi nu hejser flaget for deleøkonomien, er det ikke uden grund: Her i 2016 vil hver Freetrailer i snit blive brugt 240 gange, så det samlede antal trailerudlån i løbet af året runder 360.000.

Brug pengene på noget
vigtigere og sjovere

Det er virkelig positivt, at vi - bare ved at dele - kan aktivere en passiv ting som en trailer, så den hjælper rigtig mange mennesker med at løse deres transportproblem. Og for dig som bruger, ‘er forskellen ens’: Du har jo traileren til rådighed, når du skal bruge den.

Så hvorfor ikke gemme dine penge til noget, der er vigtigere og sjovere end at eje ting, du ikke bruger ret tit? Når vi deler, får vi mere!

 

Hej!
Nyhedsbrev