Sådan fungerer det

1. Indtast hvor du ønsker at afhente en trailer.
2. Vælg dato for afhentning og aflevering.
3. Vælg afhentningssted og den ønskede trailertype.
4. Afhent traileren hos vores udlejningspartner.

Bliv partner

Masser af eksponering i gadebilledet og masser af trafik til butikkerne. Det er, hvad du kan se frem til som kommende partner hos Freetrailer!

Vi ved, at folk har fået mindre tid og gerne vil bruge deres penge fornuftigt. Hos Freetrailer er convenience det vigtigste, vi kan tilbyde kunden. En nem løsning, en gratis løsning. Bliv partner hos Freetrailer og oplev store fordele ved øget brand awareness og kundetilfredshed.

Freetrailer rullede ud i Danmark i 2004 som en unik og værdiskabende gratis service, der gav virksomheder mulighed for at give deres kunder gratis transport af deres varer. En service bygget op over godt købmandsskab og nogle stærke grundpiller, som kædedrevne virksomheder har oplevet de daglige fordele af lige siden. Glade kunder har lånt en gratis Freetrailer mere end 1,1 million gange!

Freetrailer konceptet giver lige det ekstra ved at skabe loyale kunder samt øget trafik i butik. Kunderne er så tilfredse, at de vil anbefale Freetrailer til andre. Din virksomhed eksponeres med logo og reklamebudskaber på Freetrailerne, og butikssalg vil fremmes både ved afhentning og aflevering af Freetraileren.

"Vi kan se, at trailerne er med til at trække kunder til vores butikker. Det har været en medvirkende årsag til, at vi i et stagnerende marked med økonomisk krise har vundet markedsandele. Trailerne løser kundens transportproblem og gør det nemt at handle hos os. Samtidig giver de goodwill og unik gratis eksponering på landevejene"
Kenneth Brødløs, Produktchef på Silvans kædekontor.

Freetrailer bookingsystemet er tilgængeligt for dine kunder døgnet rundt på www.freetrailer.dk, hvor de let kan booke og betjene sig selv. Du kan som partner derfor fokusere 100% på at give kunderne gode oplevelser. Freetrailers servicemontører kommer over hele landet og holder dine Freetrailere køreklar. Får dine kunder brug for hjælp eller gode råd, når de låner Freetraileren, er vores kundeservice klar ved telefonerne hele ugen.

Ring allerede i dag for at høre mere! 

undefined

Allan Sønderskov


Adm. Direktør & Stifter
Tlf: +45 27 15 46 00
E-mail:

Hej!
Nyhedsbrev