Freetrailer hos SILVAN

Freetrailer - 06-05-2010

Gratis flyttetrailere hos SILVAN


Fra den 1. marts begyndte Silvan udlånet af Freetrailere fra samtlige butikker i Danmark. Freetrailerne, der også kendes fra Bilka og IKEAs butikker, supplerer de gratis trailere som SILVAN allerede tilbyder sine kunder.

Freetrailerkonceptet betyder at kunderne ikke skal købe noget for at få lov til at låne en gratis flyttetrailer hos SILVAN. Det er en del af den aftale SILVAN har indgået med Freetrailer ApS om at stå for traileradministrationen i alle SILVANs butikker.

"Vi har i mange år tilbudt gratis trailere til vores kunder når de har købt byggematerialer, men Freetrailers koncept betyder, at vi også kan tilbyde kunderne at låne en flyttetrailer når de skal flytte, som en udvidet service. Og så betyder konceptet også at administrationen bliver nemmere for vores personale," siger Freddy Lauridsen, administrerende direktør i SILVAN.

For kunderne betyder det, at de får adgang til en gratis trailer i SILVAN uden nødvendigvis at købe noget. Til gengæld har kunderne let adgang til at købe flytterelaterede produkter som flyttekasser, flyttetæpper, tape, maling, pensler i SILVAN butikkerne.

Danmarks største trailerudlejning
Aftalen med SILVAN slår fast, at Freetrailer er danmarks største trailerudlejer, målt på antal udlejninger. Alene i 2009, dvs. før aftalen med Silvan havde Freetrailer over 100.000 udlejninger i Danmark.

"Med SILVAN som kunde har vi nået et vigtigt vækstmål, nemlig at have mere end 500 trailere på det danske landeveje. Dermed har vi bevist at konceptet med gratis, reklamefinansierede trailere holder som en forretningsidé, der kan vokse sig stor og sund," siger Freetrailers aministrerende direktør, Allan Sønderskov Darré.

Freetrailer udvider i øjeblikket i Sverige, hvor der allerede kører over 150 trailere rundt, og i Lithauen, hvor en aftale med Statoil er basis for forretningen.

For at håndtere de mange nye udlejninger, har Freetrialer udviklet en helt ny administrationsplatform og gjort hjemmeside og bestillingssystem enklere.

 

Kontaktinformation SILVAN, Freddy Lauridsen, adm.dir. Tlf.: 87308730

Mail: fl@silvan .dk
Web: www.silvan. dk

Fakta om Freetrailer
Freetrailer har leveret gratis trailere til danskerne siden 2004.

Fundamentet for Freetrailer er princippet om reklamefinansiering. Trailere, mails og al anden kommunikation fra virksomheden indeholder reklamer, der betaler den gratis ydelse.

Freetrailer har med den nye aftale med SILVAN mere end 80 afhentningssteder, hvor man kan hente gratis trailere.


Freetrailer har mere end 100.000 udlejning årligt, hvilket gør Freetrailer til Danmarks største trailerudlejer.

 

Freetrailer samarbejder landsdækkende kæder bl.a. ATZ, BILKA, IKEA, City Selfstorage om afhentningssteder.

 
Pressekontakt

Kim Jacobsen
E-Mail: kfj@freetrailer.dk
Tel.: 31 321 260

Børsen Gazelle 2009 Børsen Gazelle 2010 Børsen Gazelle 2011 Børsen Gazelle 2012 Børsen Gazelle 2013